gb.png

Congres European de

Antreprenoriat & Medicină,

pentru tineret

6-11 Iunie 2024 • Dieppe, Normandia, Franța

Congres European de

Antreprenoriat & Medicină,

pentru tineret

6-11 Iunie 2024 • Dieppe, Normandia, Franța

Te-ai gândit să deschizi o afacere? • ai avut un mentor? • Știi de unde să începi? • Te-ai întrebat ce poți face cu cariera ta?

Te-ai gândit să deschizi o afacere? • ai avut un mentor? • Știi de unde să începi? • Te-ai întrebat ce poți face cu cariera ta?

Dacă și tu ți-ai pus una dintre întrebările de mai sus sau ai alte întrebări similare și ești interesat de antreprenoriat ori dorești să capeți noi perspective lucrând în domeniul medical, suntem încântați să te invităm la primul Congres European de Antreprenoriat & Medicină, pentru Tineret! Acest eveniment va avea loc în Dieppe, Normandia, Franța, în perioada 7-11 Iunie 2024.

Atmosfera va fi una intimă, numărul de participanți fiind foarte limitat. Oricine este binevenit să se înscrie, însă în formularul de înscriere fiecare persoană va fi întrebată care îi este motivația pentru participarea la acest eveniment. De ce am ales să prodedăm astfel? Aspirăm ca toți participanții să își dorească cu adevărat prezența la acest congres, să pună întrebări fără filtru, ca între prieteni, și să lege noi prietenii cu persoane cu experiență sau cel puțin la fel de interesate ca și ei de topicul congresului.

În cadrul acestei întâlniri vom avea ocazia de a explora împreună modul în care putem îmbina armonios credința, principiile morale și mediul afacerilor din zilele noastre.

La acest congres vei putea să:

 • asculți vorbitori cu experiență care vor aborda teme de interes; 
 • te implici activ în discuții libere din cadrul atelierelor;
 • primești perspective noi din lumea antreprenoriatului;
 • descoperi noi modalități prin care te poți dezvolta în carieră;
 • faci schimb de experiență cu persoane cu interese similare;
 • primești informații despre implicarea ta în misiunile internaționale umanitare;
 • legi noi prietenii;
 • îl lauzi pe Domnul în frumoasele peisaje ale Normandiei în după-amiaza de Sabat;
 • vizitezi multiple atracții turistice din Normandia;
 • devii un deschizător de drumuri.

Mai jos poți vedea programul orientativ al evenimentului. Mai multe informații cu privire la conținutul atelierelor și vorbitori vor fi postate în curând.

8:00-8:30 Altarul de dimineață

8:30-9:30 Micul dejun

10:00-11:00 Cuvânt de bun-venit & Cunoaștere

11:00-14:00 Atelier I – medical

14:00-15:00 Prânzul

15:00-18:00 Atelier II – antreprenoriat

18:00-19:00 Cina

19:00-21:00 Pregătire pentru Sabat

21:00-22:00 Prezentare 1 & Deschiderea Sabatului

8:00-8:30 Altarul de dimineață

8:30-9:30 Micul dejun

9:30-10:40 Școala de Sabat

11:00-12:00 Prezentare 2

13:00-14:00 Prânzul

15:00-22:00 Ieșire în natură

 • Socializare
 • Experiențe
 • Momente de laudă
 • Cina
 • Închiderea Sabatului

8:00-8:30 Altarul de dimineață

8:30-9:30 Micul dejun

10:00-12:00 Program binecuvântare Victoria & Louis Cojocaru

13:00-14:00 Prânzul

15:00-18:00 Ieșire în natură

 • Etretat
 • Honfleur
 • Deauville
 • Cina
 • Altarul de seară

Excursie

8:00-23:30 Vizitare Le Mont Saint Michel & Saint Malo

med. stomatolog Adelina Cojocaru și antreprenor Dani Cojocaru

,,«Nu ţi-am dat Eu oare porunca aceasta: ,Întăreşte-te şi îmbărbătează-te? Nu te înspăimînta şi nu te îngrozi, căci Domnul, Dumnezeul tău, este cu tine în tot ce vei face.» Ce poti realiza având credință? Și dacă mai adaugi viziune, determinare și disciplină? Și dacă pentru o vreme ca aceasta Dumnezeu te-a ajutat? Ce poți construi la 24 ani?"

Adelina și Dani Cojocaru vor face dezvăluiri din trecut și prezent, din interiorul clinicii dentare «Victoria Center» din Normandia, Franța.

farmacist Andrei Șuteu

,,100% alopat sau 100% naturist? Un succes garantat? Probabil te-ai confruntat de multe ori cu cele două tendințe iar ca și cadru medical creștin te gândești care ar fi abordarea echilibrată în această dispută medicală.

Sunt Andrei Șuteu, farmacist rezident - farmacie clinică și te aștept la un workshop pe această temă în care să dezbatem provocarea pe care o întâlnim, privind-o din ambele unghiuri, atât în lumina dovezilor științifice și a experienței profesionale cât și în lumina principiilor terapeutice lăsate de Marele Medic. În cumpănă și totuși în echilibru. Vizualizează scena și haide să o transpunem în discuție!"

Evenimentul va fi găzduit în Quiberville-sur-Mer, la 15-20 de km de Dieppe, la Le Castel des Vergers, o clădire cu arhitectură și atmosferă aparte, înconjurată de vegetație luxuriantă și peisaje pitorești. Cazarea costă 250€ de persoană și va fi disponibilă doar pentru întreaga perioadă, de Joi, 6 Iunie 2024, până Marți, 11 Iunie 2024, prețurile fiind imbatabile pentru sezon, zonă și condițiile oferite. În plus, în preț sunt incluse și mesele (cu excepția meselor de Duminică seară, Luni la prânz și Luni seară, când vom fi în excursii).

Atenție! Înscrierea la acest eveniment nu garantează instant participarea, cele 35 de locuri disponibile fiind extrem de limitate. În formularul de participare este solicitată atât motivația din spatele înscrierii, cât și categoria de vârstă, tinerii având prioritate pentru a ne asigura de eficiența maximă a acestui prim congres pe subiectele anunțate. Te rugăm să te asiguri că adresa de email și numărul de telefon din înscriere sunt corecte, pentru a primi informații suplimentare privind intenția ta de a participa la acest congres.

Grăbește-te să te înscrii! În funție de rapiditatea înscrierilor și a motivațiilor din spatele acestora, perioada de înscrieri se poate încheia înainte de data limită anunțată pentru acest proces, și anume 9 Mai 2024!

Cazare

Prețul este de 250€ de persoană, incluzând 5 nopți de cazare și mesele*, iar rezervările pot fi făcute doar pentru toată perioada, respectiv de Joi seară, 6 Iunie 2024, până Marți dimineață, 11 Iunie 2024.

* Masă

Mesele de Joi seară, Vineri, Sâmbătă, Duminică dimineață & prânz, Luni dimineață și Marți dimineață sunt incluse în preț. Pentru celelalte mese vom fi în excursii, prin urmare nu le putem servi la cazare.

Înscriere

Locurile sunt extrem de limitate, iar prețurile sunt imbatabile! Prin urmare, pentru a-ți confirma participarea la acest congres și a facilita organizarea și buna desfășurare a evenimentului, te rugăm să te înscrii prin următorul formular, până în 9 Mai 2024!

* Masă

Mesele de Joi seară, Vineri, Sâmbătă, Duminică dimineață & prânz, Luni dimineată și Marți dimineață sunt incluse în preț. Pentru celelalte mese vom fi în excursii, prin urmare nu le putem servi la cazare.

În cadrul acestui congres dorim să ne bucurăm și de minunatele peisaje ale Normandiei. În continuare își oferim câteva fotografii și informații despre locurile pe care am dori să le vizităm împreună!

Etretat

Situat pe coasta spectaculoasă a Normandiei, Etretat încântă vizitatorii cu stâncile sale impunătoare și peisajele maritime dramatice. Această localitate pitorească oferă o plajă fermecătoare, numeroase trasee de drumeție și vederi panoramice impresionante. Cu formațiunile sale de calcar sculptate de mii de ani de vânt și valuri, Etretat este o destinație de neuitat pentru iubitorii de natură și fotografie.​

Honfleur

Portul pitoresc al Normandiei, Honfleur este renumit pentru arhitectura sa medievală bine conservată și pentru atmosfera sa autentică. Aici, străzile înguste, pavate, clădirile cu fațade în culori vii și celebrele Galerii de Artă încântă ochii vizitatorilor. Portul vechi al orașului, cu bărcile de pescuit și terasele pitorești, completează farmecul unic al acestei destinații încântătoare.

Deauville

Cunoscută pentru frumusețea sa rafinată și stilul său elegant, Deauville este o destinație de lux pe coasta normandă a Franței. Cu plajele sale întinse de nisip fin, promenada sa împodobită cu umbrele colorate și celebrele săli de cazino, Deauville atrage vizitatori din întreaga lume. În plus, festivalurile de film și de curse de cai completează atmosfera vibrantă și sofisticată a acestui oraș de coastă.

Saint Malo

Orașul fortificat al corsarilor, Saint-Malo emană istorie și aventură pe coasta nordică a Bretaniei. Cu zidurile sale masive și turnurile de apărare, Saint-Malo păstrează farmecul său medieval și atmosfera sa marină vibrantă. Plajele sale largi, portul animat și festivalurile tradiționale adaugă la atractivitatea acestui oraș cu un trecut încărcat de legende și povești de piraterie.

Le Mont Saint Michele

Unul dintre cele mai iconice și mai vizitate situri din Franța, Le Mont Saint-Michel impresionează prin peisajul său spectaculos și prin atmosfera sa medievală fermecătoare. Așezat pe o insulă stâncoasă în Golful Mont Saint-Michel din Normandia, acest monument istoric este cunoscut pentru abatia sa gotică impunătoare și pentru străzile sale înguste pline de magazine și restaurante. Înconjurat de apele mării și de bancurile de nisip, Le Mont Saint-Michel oferă o experiență unică, într-un cadru plin de mister și frumusețe.

Dacă te simți atras de antreprenoriat sau dorești noi perspective în cariera ta medicală, te așteptăm cu drag la aceast prim Congres European de Antreprenoriat & Medicină, pentru Tineret, în fabuloasa Normandie! Domnul să ne ajute să ne întâlnim cu bine, și să ne dea noi viziuni de a trăi pentru El și pentru semeni! Pe curând!

Poți căuta “Le Castel des Vergers” în orice aplicație GPS, și ne vei găsi! Nu uita să te înscrii!

© All rights reserved SDARM-Events 2024